Ko reikės:
4–6 porcijos
- 200 g plakto kreminio sūrio
- 2 kiaušinių trynių
- 100 g smulkaus baltojo cukraus
- 40 ml stiprios L’OR Espresso (pvz., Forza arba Ristretto)
- 2 šaukštų cukraus
- 12 „damų pirštelių“
- Kakavos miltelių
Šī itāļu klasika ir izcilākais krēmveida deserts ar kafiju, amareto un dāmu pirkstiņi. Ar šo recepti jūs varat viegli pārsteigt savus vakariņu viesus. Izbaudiet iecienītā L'OR espresso enerģijas uzliesmojumu, ko vēl vairāk pastiprina saputota svaigā siera zīdanais maigums. Garantēti panākumi!
Ko reikės:
4–6 porcijos
Izmantojiet elektrisko maisītāju, lai svaigo sieru sajauktu ar olu dzeltenumiem un cukuru.
Pagatavojiet tasi iecienītā espresso (piemēram, Forza, lai iegūtu patīkamu kafijas garšu). Vai arī, ja vēlaties kaut ko negaidītu, pagatavojiet divas tases L'OR Ristretto (garša būs intensīvāka, pikantāka, ar nelielu kafija skābumu).
Lielā traukā sajauciet kafiju ar cukuru.
Mērcējiet "dāmu pirkstiņus" kafijas maisījumā pa vienam, pārliecinoties, ka šķidrums pārklāj katru cepumu.
Izmantojot pusi no "dāmu pirkstiņiem" un izveidojiet vienu slāni glāzes apakšā, kuru izmantosiet tiramisu pasniegšanai.
Pusi no krējuma siera maisījuma lieciet pāri pirmajam "dāmu pirkstiņu" slānim. Izmantojiet pārējos "dāmu pirkstiņus", lai izveidotu vēl vienu slāni. Uzlieciet pārējo svaigā siera maisījumu virs tā kā pēdējo slāni.
Pārklājiet desertus un ļaujiet glāzēm atdzist ledusskapī vismaz 4 stundas.
Kad esat gatavs ēst, pārkaisiet tiramisu glāzes virsmas ar kakao pulveri.