• SORTIMENTS
    •  

       

       

    • KAPSULAS
    • MALTĀ KAFIJA
    • PUPIŅAS
  • Par mums
    •  

       

       

    • L'OR KAFIJAS PASAULE
    • Recycling
    • Ilgtspējība
  • Kafijas pasaule
    •  

       

       

    • Receptes
  • Kontakti
  • Kur nopirkt

Maiga kafijas garša

Kafijas kūkas recepte ar espresso

Šai gaisīgajai un mitrajai kafijas kūkai ir izsmalcināta kafijas garša, kas liek alkt pēc vēl vienas šķēles. Visi espresso kafijas garšas toņi padara to vēl garšīgāku. Lieliski piemērota karstai kafijas tasītei, tērzējot ar savu labāko draugu. Ar šo recepti ir viegli pagatavot šo kūku mājās. Vienkārši ielieciet kūkas veidni cepeškrāsnī un baudiet!

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Cepeškrāsns laiks: 60 minūtes

Ko reikės:

Naudojant 26 cm kepimo skardą

  • 200 g kambario temperatūros sviesto

  • 200 g cukraus

  • 200 g miltų

  • 4 kiaušinių

  • 1 šaukštelio vanilės ekstrakto arba pakelio vanilinio cukraus

  • 80 – 160 ml espreso (80 ml L'OR Ristretto subtiliam arba 160 ml L'OR Forza sodriam kavos skoniui).

Jums būs nepieciešams:

26cm kūkas veidnei

  • 200g istabas temperatūras sviesta
  • 200g cukura
  • 200g miltu
  • 4 olas
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta vai vaniļas cukura paciņa
  • 80 līdz 160 ml espresso (80 ml L'OR Ristretto izsmalcinātam kafijas aromātam, 160 ml L'OR Forza bagātīgam kafijas aromātam).
KUR NOPIRKT

Pagatavošana:


• Uzkarsē krāsni līdz 180C vai 160C ar vēja funkciju.
• Pagatavo 80 vai 160 ml espresso (L'OR Ristretto vai Forza 2 līdz 4 kapsulas) un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
• Izmantojiet elektrisko maisītāju, lai sviestu, cukuru un vaniļas ekstraktu (vai vaniļas cukuru) sajauktu līdz viendabīgai un krēmīgai konsistencei.
• Pievienojiet kārtīgi sakultas olas pa vienai.
• Masā ielej espresso, kārtīgi sakuļ, tad izsijā miltus un maisa, līdz masa ir viendabīga.
• Ielieciet savu maisījumu ietaukotā kūkas formā un ievietojiet cepeškrāsnī uz vidējā plaukta.
• Cep apmēram 60 minūtes un pēc tam lēnām un uzmanīgi izņem no krāsns.
• Izmantojiet koka iesmiņu, lai pārbaudītu, vai vidus ir izcepies, ja tas iznāk tīrs, kūka ir gatava. Ja nē, cepiet vēl 5 minūtes un pārbaudiet vēlreiz.
• Ļaujiet savai kūkai atdzist, pirms to izņemat no formas.

Vai meklējat dažas variācijas?
Pagatavojiet kafijas kūku ar šokolādi. Ievietojiet vienu pusi no jūsu maisījuma traukā un sajauciet otru pusi ar 100g tīras kausētas šokolādes, pirms pievienojat to formai. Maisījumam varat pievienot arī pekanriekstus, valriekstus vai dekorēt kafijas kūku ar mandeļu skaidiņām.

Vairāk receptes

Frappuccino
Kafijas Putas
Kokočino

swirl_gold_background.jpg

  • Informācija par L'OR® preču zīmi

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Pakalpojumi

  • Kontakti
  • L’OR kapsulas kafijas automātiem

Mūsu stāsts

  • L'OR kafijas pasaule
  • Produkti

Nosacījumi

  • Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
  • Konfidencialitāte un sīkfaili 

Sekojiet mums

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

latvia-flag-small.png