• SORTIMENTS
    •  

       

       

    • KAPSULAS
    • MALTĀ KAFIJA
    • PUPIŅAS
  • Par mums
    •  

       

       

    • L'OR KAFIJAS PASAULE
    • Recycling
    • Ilgtspējība
  • Kafijas pasaule
    •  

       

       

    • Receptes
  • Kontakti
  • Kur nopirkt

Sapņu komanda

Šokolādes mokas kūka

Šokolāde ar kafiju ir īsta sapņu komanda. Daudzi kafijas fani vienkārši dievina mokas kūku. Ar šo recepti jūs pārsteigsit visus savus viesus! Neatkarīgi no tā, vai meklējat iespaidīgu desertu Ziemassvētkiem, vai arī ne pārāk grūtu kūku svētdienas pēcpusdienā: šī kūka atbilst visām jūsu vēlmēm. Vienkārši un iespaidīgi. Tā ir sātīga kūka, tāpēc pietiek ar nelielu gabaliņu. Šī recepte ir oda kafijai.

Pagatavošanas laiks: 45 minūtes
Dzesēšanas laiks: 2 stundas

Ko reikės:

Naudojant 26 cm skardą

Mokos pyrago pagrindas

  • 350 g kviečių grūdų sausainių su šokoladu (arba kitokių sausainių)

  • 125 g sviesto

  • Šokoladinis įdaras (ganache)

  • 200 ml plakamosios grietinėlės

  • 40 ml espreso kavos iš kapsulių L'OR Espresso Forza, stiprios su šokolado skoniu

  • 250 g susmulkinto juodojo šokolado

  • 1 šaukšto medaus

  • 50 g sviesto

  • Plaktas šokoladinis kremas (užtepti ant viršaus)

  • 250 ml plaktos grietinėlės

  • 2 šaukštų kakavos

  • 2 šaukštų cukraus

  • 4 šaukštų vandens

  • 1 pakelio grietinėlės standiklio

Jums būs nepieciešams:

26 cm kūkas veidne

Par mokas kūkas apakšu:

  • 350 grami kviešu cepumu ar šokolādi (vai citi cepumi)
  • 125 grami sviesta

Šokolāde (pildījumam):

  • 200 ml putukrējuma
  • 40 ml espresso - no L'OR Espresso Forza kapsulām, spēcīga ar šokolādes mājienu
  • 250 gr melnā šokolāde, sasmalcināta
  • 1 ēdamkarote medus
  • 50 gr sviesta

Šokolādes putukrējumam (virskārta):

  • 250 ml putukrējuma
  • 2 ēd.k. kakao
  • 2 ēd.k. cukura
  • 4 ēd.k. ūdens
  • 1 paciņa putukrējuma stingrinātāja
KUR NOPIRKT

Pagatavošana:


Apakšdaļai:

• Izkausē sviestu.
• Sasmalciniet cepumus. Piemēram, virtuves kombainā vai ar rokas piestu.
• Sajauciet cepumu drupatas ar izkausētu sviestu.
• Pārklājiet veidni ar cepamo papīru. Izmantojiet cepumu maisījumu, lai pārklātu gan formas dibenu, gan sānus.
• Masu spiediet ar karoti. Formu ievieto ledusskapī vismaz uz 10 minūtēm.
• Tagad jūs varat strādāt pie kūkas pildīšanas:
• Pagatavojiet tasi kafijas pēc izvēles. Mēs iesakām izmantot L'OR Espresso Forza kafijas kapsulas: jūs pieškirsiet spēcīgu kafijas garšu ar šokolādes notīm. Tas ļoti labi sader ar pārējo kūku.
• Krējumu ar medu maisa katliņā un uzvāra. Pievieno 40 ml kafijas.
• Ielieciet sasmalcinātu šokolādi bļodā. Pārlejiet ar vārošu krējuma-kafijas maisījumu. Maisa, līdz šokolāde ir izkususi.
• Pievieno sviestu. Izmantojiet rokas maisītāju, lai pagatavotu ganache.
• Izņemiet mokas kūkas pamatni no ledusskapja un uzlejiet ganache virsū.
• Atstāj ledusskapī sastingt vismaz 2 stundas.
• Jūsu šokolādes mokas kūkas pamatne tagad ir gatava. Jūs varat pievienot virskārtu pēc savas izvēles. Padomājiet par putukrējumu, šokolādes putukrējumu vai kafijas putukrējumu. Šokolādes putukrējuma recepte atrodama zemāk.

Šokolādes putukrējuma virskārtai:

• Maisiet kakao, cukuru un ūdeni kopā, līdz tas veido biezu masu.
• Sajauciet krējumu un putukrējuma stabilizatoru.
• Sakuliet šokolādes krējuma maisījumu ar mikseri vai virtuves kombainu.
• Ja tas ir kļuvis par vieglu šokolādes putukrējumu, tas ir gatavs lietošanai.
• Dekorē mokas kūku ar šokolādes krēmu.
• Pēc izvēles jūs varat izrotāt to ar šokolādes skaidiņām.
• Pasniedziet savu kūku.

Vairāk receptes

Frappuccino
Kafija Krēms Brulē
Kokočino

swirl_gold_background.jpg

  • Informācija par L'OR® preču zīmi

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Pakalpojumi

  • Kontakti
  • L’OR kapsulas kafijas automātiem

Mūsu stāsts

  • L'OR kafijas pasaule
  • Produkti

Nosacījumi

  • Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
  • Konfidencialitāte un sīkfaili 

Sekojiet mums

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

latvia-flag-small.png