• SORTIMENTS
    •  

       

       

    • KAPSULAS
    • MALTĀ KAFIJA
    • PUPIŅAS
  • Par mums
    •  

       

       

    • L'OR KAFIJAS PASAULE
    • Recycling
    • Ilgtspējība
  • Kafijas pasaule
    •  

       

       

    • Receptes
  • Kontakti
  • Kur nopirkt

Kurš gan nemīl Krēmu Brulē?

Kafijas Krēms Brulē ar šokolādi, vaniļu un čilli

Krēmīgs deserts ar brīniškīgu, skaisti ieplaisājušu cukura virskārtiņu. Kurš gan nemīl Krēmu Brulē? Šo desertu ar šokolādi, vaniļu un čilli noteikti mīlēs visi jūsu viesi. Jūs pat varat to izdarīt nākamajā dienā, tāpēc nav jāuztraucas. Ideāls deserts katram gadījumam. Čilli piešķir papildu garši perfektam šokolādes un kafijas duetam. Pikanti!

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Gatavošanas laiks: 10 minūtes
Dzesēšanas laiks: 2 stundas

Ko reikės:

 

  • 3 g želatinos lapelių

  • 5 kiaušinių trynių

  • 100 g smulkaus baltojo cukraus + 2 papildomų šaukštų

  • ¼ šaukštelio aitrųjų paprikų miltelių

  • 400 ml grietinėlės

  • 2 kapsulių L’OR Colombia (šviežiai paruoštos ristretto)

  • 1 perpjautos vanilės ankšties

  • 60 g stambiai sulaužyto juodojo 70 % šokolado

Jums būs nepieciešams:

  • 3g želatīna lapas
  • 5 olu dzeltenumi
  • 100g cukura cukura + 2 ēdamkarotes papildus
  • ¼ tējkarote čilli pulvera
  • 400ml tīra krējuma
  • 2 x svaigi pagatavotas L’OR Colombia kapsulas, ristretto
  • 1 vaniļas pupiņa, sadalīta
  • 60g tumšās 70% šokolādes, rupji sasmalcinātas
KUR NOPIRKT

Pagatavošana:


• Želatīna lapas pārklāj ar aukstu ūdeni un atstāj uz 5 minūtēm, lai tās paliktu mīkstas.
• Lielā maisīšanas traukā enerģiski sakuļ dzeltenumus, cukuru un pusi čilli pulvera līdz gaiši dzeltenai un ļoti krēmīgai masai.
• Krējumu un svaigi pagatavoto L’OR Colombia ielej katliņā uz lielas uguns, pievieno vaniļas pupiņas un viegli uzvāra. Noņemiet pannu no karstuma un lēnām ielejiet olu dzeltenuma maisījumā, nepārtraukti maisot. Ievietojiet olu maisījumu atkal kastrolī, samaziniet siltumu līdz vidēji zemam un vāriet 1-2 minūtes, nepārtraukti maisot, līdz olu krēms sāk vārīties.
• Noņemiet pannu no uguns, ar roku saspiediet želatīna lapas, lai notīrītu lieko ūdeni, un iekuļiet olu kremā. Pievieno šokolādi un atkal sakuļ, līdz tā ir izkususi un gluda, pēc tam pēc garšas pievieno atlikušo čili pulveri.
• Masu izkāš caur smalku sietu un sadala 6 keramikas glāzēs. Atdzesējiet ledusskapī vismaz 2 stundas vai līdz tas ir sastindzis. Jūsu kafijas Krēms Brulē tagad ir gandrīz gatavs.
• Lai pasniegtu, katrai krēmai glāzei uzber uz virsmas cukura slāni un viegli sakrata, lai tas izlīdzinātos. Izmantojot kulinārijas degli*, izkausējiet cukuru, līdz tas kļūst karamelizēts, ļaujiet uz dažām minūtēm sastingt, lai sacietētu līdz stiklam līdzīgai apdarei.

* Ja jums nav kulinārijas degļa, iesildiet cepeškrāsns grilu līdz visaugstākajam iestatījumam, novietojiet keramikas glāzes uz augšējā plaukta. Krāsns pannu piepilda ar sasmalcinātu ledu un ūdeni, uz kura uzliek šīs glāzes. Aukstā vanna pasargās krēmu no vārīšanās, kamēr cukurs virsū karamelizēsies apmēram 3 līdz 4 minūtēs.

Vairāk receptes

Kafijas Putas
Frappuccino
Vīģes un kardamona draudzība

swirl_gold_background.jpg

  • Informācija par L'OR® preču zīmi

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Pakalpojumi

  • Kontakti
  • L’OR kapsulas kafijas automātiem

Mūsu stāsts

  • L'OR kafijas pasaule
  • Produkti

Nosacījumi

  • Pakalpojumu sniegšanas noteikumi
  • Konfidencialitāte un sīkfaili 

Sekojiet mums

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

latvia-flag-small.png